Företagspresentation

Vi började arrangera resor till Kina sedan 1992. I mer än 20 år har vi arrangerat resor för tusentals nöjda resenärer på ett professionellt, tryggt och bekvämt sätt.

Det finns många skäl för varför man väljer China Travel som arrangör till Kina:

- Vi sätter kvalitet i första rummet och alltid sträva efter bästa kvalitet för våra kunder. Sedan starten är vårt motto: Att sätta kunden i första rummet och motsvara kraven på hög kvalitet.  Våra resor är mycket innehållsrika, prisvärda och, det allra viktigaste, med högsta möjliga kvalitet.

- Vi har den lägsta marknadspriser till Kina med den högsta möjliga kvalitet. Detta har bevittnats av tusentals nöjda resenärer som har rest med oss till Kina. Av de många resenärer som har valt vår arrangemang har kommit oss till kända via rekommendationer av sina vänner och släktingar som rest med oss till Kina.

- Passar inte vår katalogsresor till Dig, kan vi skräddarsy resor enligt Dina önskemål till mest förmånliga priser.

- Vi har den största kunskap om Kina. Medarbetare i China Travel jobbade för svenska grupper och den kinesiska resemarknad sedan 1975. Med mer än 30 års erfarenhet i resebranchen i Kina kan vi påstå att ingen kan arrangera resa som vi kan. Reser man med oss, reser man hem till oss.

- Sist men inte minst en resa med oss innebär att man reser med den största Kina-arrangören i Kina med 145 kontor i hela landet, China International Travel Service, som garanterar en trygg och säker resa med hög kvalitet. Detta är mycket viktigt för att garantera resans genomförande och hög kvalitet.

- Självklart har vi ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Vårt organisationsnummer är 556618-0716.

Ja, det finns många skäl att välja oss som Er arrangör till Kina, betala mindre men uppleva mer om Kina. Med det mest omfattande servicenätet i Kina och den långa erfarenheten i resebranschen i Kina, vågar vi påstå att ingen kan arrangera resor till Kina som vi kan. Du väljer och vi skapar, allt efter Dina egna behov och önskemål och allt detta till det mest förmånliga priser och högsta möjliga kvalitet. När man reser till Kina med China Travel, så reser man med oss - hem till oss. Vill Ni tillvarata intresset för Kina på ett sätt utöver det vanliga? Kontakta oss här eller via telefon och email, så ska vi göra vårt bästa för att göra Er Kinaupplevelse till ett oförglömligt minne!

Vi hälsar både gamla och nya kunder välkomna till oss på China Travel och ser fram emot ett nytt lärorikt, spännande och upplevelsefullt reseår till Mittens rike.

Res med oss, hem till oss!

    Kina Resor / China Travel - specialist på resor till Kina, gruppresor, skräddarsydda resor, flyg, hotell, visum, mm.